Ученически конкурс на тема ЗАвръщането“ обявява Областна администрация- Габрово.  Творческата

...
Ученически конкурс на тема ЗАвръщането“ обявява Областна администрация- Габрово.  Творческата
Коментари Харесай

Областна администрация- Габрово обявява конкурс на тема „ЗАвръщането“

Ученически конкурс на тематика „ ЗАвръщането “ афишира Областна администрация- Габрово.  Творческата конкуренция ще се организира в две категории- за рисунка и за текст.  

В категория „ рисунка “ участниците са разграничени в три възрастови групи- 1-4 клас, 5-7 клас и 8-12 клас. Няма ограничаване за техниките и материалите, употребявани за основаването на картините. Единственото наложително изискване е в изображението да бъде включена някоя от забележителностите в област Габрово. Рисунките се одобряват в постройката на Областна администрация-Габрово в делничните дни до 16 януари 2023г.  включително. Всяка творба би трябвало да съдържа и персоналните данни на ученика – трите имена, учебно заведение, клас и телефон за връзка, изписани на гърба на рисунката. 

В категория „ текст “ могат да се включат всички възпитаници от 5 до 12 клас. Те са разпределени в две възрастови групи- 5-7 клас и 8-12 клас. В раздел „ прозаичност “ се одобряват къси разкази в размер до 3 печатни страници(Times New Roman 14, период 1,5). В раздел „ лирика “ творбите следва да са с размер до 2 печатни страници (Times New Roman 14, период 1,5). Участието в състезанието допуска създаването на текстов материал по заложената тематика, като мястото на действието следва да е ситуирано в област Габрово (за поетичните произведения се позволява единствено споменаване на обитаемо място, околност или забележителност, намиращи се в областта). Разработките са одобряват на имейл:  .  Писмото трябва да съдържа и персоналните данни на ученика – трите имена, учебно заведение, клас и телефон за връзка. Крайният период за изпращане на материалите е 16 януари 2023г.

Ще се преглеждат единствено произведения на възпитаници от област Габрово.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР